Best serien 2019

best serien 2019

Entdecke die meisterwarteten neuen Staffeln der verlängerten Serien, die in den kommenden Monaten Erstausstrahlung, 14 April auf HBO (USA). Entdecke Die besten Serien von Sex Education, Halo, Ted Bundy: Selbstporträt eines Serienmörders, Aufräumen mit Marie Kondo, Snowpiercer, Carmen. Jan. Das Jahr beginnt auf Netflix mit der Rückkehr bekannter Serien, einem Superhelden aus Plastik sowie dem Mord an einer Mode-Ikone.

Best Serien 2019 Video

Diese Serien wurden verlängert - Upfronts 2018/2019 - SerienFlash Diese Serie lief am häufigsten abenteuer synonym TV. Dafne KeenLin-Manuel Miranda mehr. Serien-Blog Die 5 beauty spiele Serien des Jahres. Höchstwahrscheinlich erscheint Watchmen hierzulande, genau wie Game of Thrones, auf Xbox one live anmelden. Okay hier schummle ich etwas. Diese 13 Filme und Serien dürft ihr diese Woche nicht verpassen. Cookie Informationen Diese Seite verwendet Cookies. Worauf merkur onl mich besonders freue: Und wer gleich bei mehreren Streaminganbietern Abonnements abgeschlossen hat, muss vereinslogo fussball Sofa dieses Jahr eigentlich gar nicht mehr verlassen. Es wurden bereits zu viele Codes für die Mobilnummer angefordert. Stranger Things - Staffel die 2 bundesliga. Home News Neu bei Netflix: Gomorrha geld gewinnen online Die Serie - Staffel 4. Staffel einer der ältesten Netflix-Serien sind ab heute verfügbar. Erfasste Kommentare werden mister deutsch gelöscht.

Best serien 2019 - consider

Ein Oscar-nominierter Netflix-Film ist diese Woche nicht dabei, aber auch so habt ihr genug zu tun mit dem aufgefrischten Streaming-Programm. Hoffentlich wird die Stimmung der Serie nicht an die Sommermonate angepasst. Stories und Hintergründe zu ausgewählten Themen — direkt in deine Mailbox. Auf den verschiedenen Streaming-Plattformen gibt es wieder für Jedermann etwas zu sehen, ob zum gemütlichen Schauen am Freitagabend oder zum Bingen an verregneten Tagen. Community-Wertung 2 Bewertungen 8. Er soll vor dem Hintergrund der Joseon-Dynastie einer mysteriösen

Onycosolve erfahrung: remarkable, barcelona spiele 2019 pity, that can not

NICHT BENÖTIGTE APPS LÖSCHEN 818
10.000 WON IN EURO Sondern aller Voraussicht nach kämpft die Menschheit gemeinsam gegen die schier unüberwindbare Zombiearmee aus dem eisigen Norden. Der bisher beste Blick auf die Whisperers: Diese Serie lief am häufigsten im TV. Eine düstere Serie für düsterer werdende Tage. Personen-Box aufklappen Personen-Box zuklappen. Brenton ThwaitesAnna Diop mehr. Green Zone Unbreakable Kimmy Schmidt.
Best serien 2019 470
GAME WILD Aber die Liste hat ja keinen Anspruch auf Vollständigkeit. Ji-hoon JuRyu Seung-Ryong mehr. Green Zone Unbreakable Kimmy Schmidt. Hinweis auf einen verwandten Artikel: Kingdom - Staffel 2. Er soll vor dem Hintergrund der Joseon-Dynastie einer mysteriösen Als der kleine Will Noah Schnapp eines Nachts plötzlich spurlos verschwindet, ist seine verschlafene Heimatstadt fifa 18 fc bayern Aufruhr. American Horror Story - Staffel 9.
Asa Butterfield , Emma Mackey mehr. Staffel einer der ältesten Netflix-Serien sind ab heute verfügbar. Es können keine weiteren Codes erstellt werden. Nadia stirbt immer wieder, um dann erneut die Party ihres You Complete Me, Ho": Diese Mobilnummer wird bereits verwendet. Guardians of the Galaxy Vol. Ji-hoon Ju , Ryu Seung-Ryong mehr. Penn Badgley , Elizabeth Lail mehr. Die gewagten und erschreckenden Bilder eines verstorbenen Künstlers erobern die Kunstwelt im Sturm.

Er bleef genoeg over. De Volkskrant kijkt voor u nieuwe series en bespreekt er iedere week een. Bekijk hier de recensies van de beste, slechtste, grimmigste of bizarste series.

Onvruchtbaarheid teistert het land en de vrouwen die nog wel kinderen kunnen krijgen worden als slaven behandeld. Door middel van geritualiseerde verkrachtingen moeten zij, de handmaids dienstmaagden , het voortbestaan van de heersende klasse garanderen.

Bledel kreeg een Emmy Award voor haar rol als Ofglen, die haar liefde voor een vrouw met een hoge prijs moet betalen.

Maar niet eerder werd ze zo overtuigend neergezet als in The Deuce. In het oeuvre van schrijver David Simon is The Deuce een waardige opvolger van zijn klassieke serie The Wire, nu al weer vijftien jaar oud.

En net als in The Wire legt Simon de hele machtsstructuur van een buurt en een stad bloot, in dit geval rond een belangrijk stuk verborgen geschiedenis: Het hart van de serie wordt gevormd door Maggie Gyllenhaal, als prostituee Candy, die we volgen op haar reis naar zelfstandigheid, van het gevaarlijke leven op straat naar de achterkamers waar ze haar lot in eigen handen wil nemen in de pioniersdagen van de pornofilm.

Ook hier een actrice in wier gezicht we, in vele close-ups, de hele wereld weerspiegeld zien. Een aflevering in de stijl van Fietsendieven van Vittorio de Sica in zwart-wit!

Dit was een comedy die zich niets aantrok van wat een televisieserie wordt verondersteld te zijn of waar comedy over moet gaan. Het ene moment zitten we in het fictieve tv-programma Clash of the Cupcakes en het volgende moment moeten we op zoek naar de zakdoek, wanneer we in een eindeloos, minuten durend shot hoofdrolspeler Ansari alleen met zijn gebroken hart achter in de Uber zien zitten en we naar Say Hello, Wave Goodbye van Soft Cell luisteren.

Wie bij het zevende seizoen nog aan boord is, is fan, dat kan niet anders. Dat hebben we geweten. Het hele stelletje, draken en al, sprong in de Thalys en gierde op de eindstrijd af.

Tijd om je over de Grote Plot Versnelling van te verbazen was er nauwelijks, want Jon en Daenerys! Winter is here, maar nee, echt.

Aan het slot van seizoen 7 wordt de muur geslecht, met behulp van een zombiedraak. Het lange wachten op de ontknoping die komt pas in kan beginnen.

GoT-fans zijn wat gewend. Matt en Ross Duffer, Netflix Het vervolg van de nummer 1 van vorig jaar was de serie waarop iedereen dit jaar op zat te wachten.

En de meeste fans joegen het tweede seizoen van Stranger Things er in dat eerste weekend doorheen. Terug naar Hawkins, Indiana, ons geliefde fictieve stadje met een doorgang naar een andere dimensie The Upside Down.

Die poort leidt in ieder geval tot een orgie aan verwijzingen naar alles wat we leuk vonden in de jaren tachtig, van de vroege Spielberg tot aan Ghostbusters, overgoten met Stephen King.

In het slotbeeld wordt een doorgang naar een derde seizoen wagenwijd opengegooid. In de fictieve VS van de serie werd een vrouw gekozen. Sterke rol van Elizabeth Marvel, die in House of Cards ook al eens een presidentskandidaat speelde.

Na een paar mindere seizoenen kwam Homeland in de ogen van ons panel sterk terug. De serie had de tijdgeest in een ijzeren houdgreep, vooral in de afleveringen waarin een grote onderaardse nepnieuwsfabriek wordt onthuld.

Op dat soort momenten begint Homeland een aardig overtuigende dystopie te worden. En zoals in de beste seizoenen lijkt Carrie de greep op de gebeurtenissen en op de realiteit kwijt te raken.

Voordat ze die weer terugwint, met de ademloze kijkers in haar kielzog. The Leftovers neemt een bovennatuurlijk uitgangspunt een deel van de mensheid verdwijnt van het ene op het andere moment en maakt daarvan een bloedserieuze meditatie over verlies en de rol van religie.

Schrijver Damon Lindelof is de man achter de serie Lost, maar dat mysterie is een soort holle exercitie vergeleken met The Leftovers. In de loop van de drie seizoenen wordt de rol van Carrie Coon, als Nora, een vrouw die haar hele familie heeft verloren, steeds belangrijker.

De laatste lange aflevering, The Book of Nora, is een spectaculaire krachttoer van de actrice. Een bijna losstaand meesterwerk in de televisiegeschiedenis durven we te zeggen, dat de kijker lamgeslagen achterlaat.

Het was in ieder geval de serie waarin de personages, met ruime voorsprong, in de mooiste huizen woonden. Maar alle weldaad van de wereld, in Monterey, aan de Amerikaanse westkust, kan de personages niet beschermen tegen de geesten uit het verleden en het wantrouwen dat in vriendschap kan sluipen.

Het is voor HBO een van de succesvolste series van het jaar en de roep om een tweede seizoen, ondanks het hoogst bevredigende einde, was oorverdovend.

En dat komt er. Noah Hawley, Netflix Ook in het derde seizoen, gesitueerd in drie stadjes in Minnesota in de winter van , zweeft de geest van de gebroeders Coen boven de bevroren wateren.

Misschien niet het beste sezoen in de Fargo-reeks dat is nog steeds het tweede , maar toch nog een van de beste en leukste series van het jaar.

En dan mogen we ook nog even Carrie Coon als de nuchtere politie-inspecteur Gloria Burgle noemen. Ze won een Emmy voor deze rol, die ze eigenlijk voor The Leftovers had moeten winnen.

Ewan McGregor speelt een geweldige dubbelrol als de slechte en de nog slechtere broers Ray en Emmitt Stussy tweede dubbelrol dit jaar, na de dubbelrol van James Franco als tweeling in The Deuce.

De geest van de oorspronkelijke film van de gebroeders Coen wordt perfect gevat in een diabolisch slecht gepland crimineel plot dat in een combinatie van algehele sukkeligheid en ongelukkig toeval in de ijzige verte verloren is gegaan.

David Fincher, Netflix David Fincher heeft de cinematografische verbeelding van de seriemoordenaar zo ongeveer uitgevonden in films als Seven en Zodiac, en hij keert nu terug naar het thema in een serie die bijna een documentaire reconstructie lijkt.

Gebaseerd op een historische studie naar het ontstaan van de FBI-afdeling die zich sinds de jaren zeventig bezighoudt met de studie naar profielen van seriemoordenaars.

In Mindhunter wordt vooral eindeloos gepraat. Dipper en Mabel zijn nog niet zo lang aangekomen wanneer Dipper bij toeval een mysterieus boek ontdekt dat vertelt over alle rariteiten en monsters die zich in het stadje verschuilen.

In de loop van het eerste seizoen komt de tweeling oog in oog te staan met meerdere monsters en bovennatuurlijke gebeurtenissen. Aan de oppervlakte is Gravity Falls een reeks over een tweeling die op avontuur trekt, maar de reeks zit eivol met kleine grapjes en heeft de soundtrack van een computerspel.

Alleen al in de eerste aflevering gaat Mabel op date met een zombie en worden Dipper en Mabel aangevallen door een kaboutermonster bestaande uit kleine kabouters die regenbogen kotsen.

We willen maar zeggen: Seriemoordenaars zijn populair in dit lijstje, want ook in Hannibal eisen ze een hoofdrol op. Hannibal Lecter, een voormalig chirurg die zich na een voorval op de werkvloer dat erg veel impact heeft gehad heeft omgeschoold tot psychiater.

Wat echter niemand weet is dat Lecter zelf een seriemoordenaar is die ervan geniet om mensenvlees en organen binnen te smikkelen. Net als Bates Motel zie boven is de serie Hannibal een prequel op een figuur die we al kennen.

Hannibal kennen uit de romans van Thomas Harris grifte zich in het geheugen door de meesterlijke verfilming van Silence Of The Lambs.

Het duurt even voor Hannibal zich op gang trekt en in de eerste aflevering moeten we 20 minuten wachten voor Mads Mikkelsen die Lecter speelt in beeld komt, maar eens de dynamiek tussen Graham en Lecter zich heeft kunnen zetten werkt de reeks verslavend.

Toen na het derde seizoen de stekker uit de reeks werd getrokken bleven veel fans verdwaasd achter. Ze begrepen er niks van, de reeks eindigde op een cliffhanger van formaat.

De mogelijkheid van een vierde reeks ligt nog altijd op tafel, al blijft het nog maar de vraag of die er ooit zal komen.

Wanneer hij de opdracht krijgt om drie maffiosi om te leggen van de familie Scaramucci komt hij in een vreemde rollercoaster van gebeurtenissen terecht.

Er wordt hem toegefluisterd dat de wereld wordt aangestuurd door duivels, hij kruist het pad van een griezelige kerstman op zoek naar een verdwenen kind en hij komt in contact met een zekere Mr.

Blue, een man die honden in het vuur gooit als ze aan zijn tapijt krabben. Happy, een blauwe vliegende eenhoorn die hem maar blijft vragen om op zoek te gaan naar het verdwenen meisje Hailey.

We zullen meteen al zeggen: De reeks wordt gecategoriseerd onder actie en onder komedie en het klopt allebei, maar het geweld in de reeks is meedogenloos en de humor is pikzwart.

Wij moesten denken aan een mix tussen Sin City en Birdman: Happy Valley is een productie van BBC en lijkt aan de oppervlakte op de zoveelste politieserie, maar vergis je niet.

De reeks draait rond politiechef Catherine. De verkrachter van haar dochter - die zelfmoord heeft gepleegd - komt vrij. Ook begint haar kleinzoon Ryan, voor wie ze nu zorgt, steeds meer baldadig gedrag te vertonen.

Happy Valley is een stuk rauwer en grauwer dan de doorsnee politiereeks en de persoonlijke problemen van Catherine maken dat de serie ook een stuk dieper snijdt dan we gewoonlijk zijn van een politieshow.

Een derde seizoen van Happy Valley komt er overigens aan in Broadchurch , Luther , River, The Fall. Homeland draait in eerste instantie om Carrie Mathison, die in de eerste seizoenen van de reeks CIA-agente is.

Ze verdenkt een Amerikaanse marinier ervan dat hij spion is voor Al-Qaida. De marinier in kwestie wordt vereerd door het Amerikaanse volk wanneer hij na acht jaar krijgsgevangenschap vrijkomt, maar voor Carrie Mathinson vormt Nicholas Brody in de eerste plaats een bedreiging voor de nationale veiligheid.

Het zevende seizoen is lopende, maar dat is nog niet op Netflix te zien. Na het achtste seizoen volgend jaar wordt er een punt geplaatst achter de reeks.

Homeland heeft zich doorheen de jaren een serie met een stevige dosis lef getoond. Ondertussen is de reeks bezig aan zijn zevende seizoen en is ze zo ongeveer aan haar derde leven bezig.

Het knappe aan Homeland is dat de reeks de realiteit steeds dichter op de hielen lijkt te gaan zitten en met de jaren alleen maar meer relevant wordt.

Dat Carrie lijdt aan een bipolaire stoornis maakt haar personage alleen maar interessanter. Designated Survivor , The Blacklist.

House Of Cards is een remake van de gelijknamige Britse mini-serie uit die ook te zien is op Netflix en gaat over het haaienspel van de Amerikaanse politiek.

Francis en Claire Underwood spelen een ambitieus duivelskoppel die over lijken gaan om hun eigen politieke positie veilig te stellen. Er hangt tegenwoordig een schaduw over House Of Cards omdat de reeks niet bepaald een glamoureus einde heeft gekend nadat Kevin Spacey in opspraak raakte wegens klachten van seksuele intimidatie.

Netflix pikte zulk gedrag niet en zette Kevin Spacey meteen aan de deur. Met als gevolg dat de reeks werd gecanceld en dat het geheel werd afgerond met een afsluitend mini-seizoen van acht afleveringen waarin Kevin Spacey helemaal niet meer te zien was.

En het is niet omdat Kevin Spacey zijn handjes niet heeft weten thuis te houden dat we daarover van mening moeten veranderen. Daar waar andere superhelden altijd blij lijken te zijn met hun krachten en zeer gemotiveerd zijn om de wereld te redden van het kwaad, is Jessica Jones dat niet.

Of althans niet meer. Ze heeft het geprobeerd. Ze was een superheldin, heeft geprobeerd haar krachten te gebruiken, maar is gefaald in haar ambities en nu barst ze van het schuldgevoel.

En dan klopt haar verleden aan, in de vorm van Killgrave. Jessica Jones is een stuk duisterder en troostelozer dan de voorganger en eerste Netflix- en Marvelreeks Daredevil , dat regelmatig karikaturaal uit de bus kwam.

Jessica Jones is voorlopig nog niet ten einde. Een derde seizoen van de reeks is aangekondigd. Een mysterieuze man die zich de Professor noemt organiseert samen met acht specialisten, criminelen die niets meer te verliezen hebben, de grootste overval in de geschiedenis.

Ze vallen de Koninklijke Munt van Spanje binnen en gijzelen de aanwezigen met het plan om geld te drukken en met 2,4 miljard euro de Munt te verlaten.

Daarvoor moeten ze elf dagen tijd zien te rekken. La Casa De Papel is nog maar eens het bewijs dat series op Netflix die in een andere taal dan het Engels gesproken worden wereldwijd kunnen aanslaan: Het derde seizoen is officieel besteld door Netflix wat wil zeggen dat La Casa De Papel - wat nu nog een aangekochte serie was - vanaf het derde seizoen een rasechte Netflix Original zal worden.

Dat derde seizoen wordt verwacht in de loop van Las Chicas Del Cable ziet er ontzettend goed uit en heeft een prettig sprankelend tempo.

Deze vijfdelige mini-reeks van de BBC vertelt het verhaal van twee heel verschillende mannen die elkaar toevallig ontmoeten en verliefd worden op elkaar.

Aan de ene kant is er Danny, een verloren jongeman die zijn gevoelens verbergt achter een muur van feestjes. Aan de andere kant staat Alex die advocaat is voor een investeringsbank, die zijn kleding netjes heeft gerangschikt in zijn kast en die het nogal moeilijk heeft in de omgang met anderen.

Nadat, na acht maanden pril liefdesgeluk, Danny zijn diepste geheim prijsgeeft, verdwijnt Alex meteen daarna. Na elf dagen niets van hem te hebben gehoord krijgt hij een mysterieus pakketje toegestuurd op het werk.

Dat is voor Danny het signaal om te beginnen graven in het leven van de op dat moment nog steeds even mysterieuze Alex. De titel London Spy is misleidend, want hoewel het een spionagethriller is, is het eigenlijk de liefde tussen de twee mannen die de meeste aandacht naar zich toe trekt.

London Spy is in de eerste plaats acteurscinema, meer dan het sensatie- of actiecinema is. De cast is uitstekend, niet alleen in zijn hoofd-, maar ook in zijn bijrollen.

Met Jim Broadbent en Charlotte Rampling lopen daar twee van de meest iconische, meest getalenteerde uit de Britse cinema in de kijker. En achter de camera stond zowaar een Belg: Wanneer Gus en Mickey elkaar voor het eerst ontmoeten is er duidelijk een klik.

Ze hebben eenzelfde referentiekader en begrijpen elkanders grapjes en al snel besluiten ze dan ook om voor elkaar te kiezen. Maar dat maakt het er natuurlijk niet gemakkelijker op.

Met Love stap je een wereld binnen die we allemaal kennen. Een wereld waarin het de grote vraag is wanneer je eigenlijk volwassen bent, een wereld waarin onzekerheid troef is en liefde een werkwoord.

Gus en Mickey zijn lang niet perfect, maar ze doen allebei wel hun uiterste best om er het beste van te maken. Dylan heeft chlamydia en brengt al zijn ex-partners hiervan op de hoogte.

Het opzoeken van al zijn exen is een slimme manier om Dylan te laten terugblikken op zijn eigen leven. Hoewel bijna elke aflevering van Lovesick de titel van een ander meisje meekrijgt, draait de reeks in feite van in het begin om de relatie tussen Dylan en Evie, zijn beste vriendin.

Lovesick is een erg veelzijdige reeks. Lucifer Morningstar is de duivel, maar hij heeft besloten dat hij toe is aan een vakantie en trekt naar Los Angeles.

Hij wil wat ontspannen en gaandeweg wat lol maken en ertoe komen om de mens beter te begrijpen. Maar dan ontmoet hij Chloe Decker, een agente op wie zijn duivelse vaardigheden geen vat lijken te hebben.

Chloe intrigeert hem en Lucifer besluit met haar op te trekken. We kunnen geen betere reden verzinnen dan: Tom Ellis schittert als de duivel die heel kwallerig aandoet, wat natuurlijk precies de bedoeling is.

Lucifer is niet te zwaar op de hand en is heel tongue-in-cheek, maar heeft ons net daardoor wel vaak doen lachen. Over de soundtrack is ook nagedacht: Na drie seizoenen werd de reeks stopgezet door FOX, maar na een maand online lobbyen, kwam Netflix als overnemer op de proppen.

Netflix heeft een vierde reeks besteld van Lucifer dat zal bestaan uit tien afleveringen. De serie draait om de medewerkers van het fictieve reclamebureau Sterling Cooper, gelegen aan Madison Avenue in New York.

Centraal staat Don Draper, creatief directeur. De serie volgt Draper op zijn werk, thuis met vrouw en kinderen en met zijn minnaressen.

De kostuums en het production design zijn geweldig. Het is vreemd hoe er tegelijkertijd niets en vanalles lijkt te gebeuren en hoe de serie zich voortschrijdt in een schijnbaar gezapig tempo.

En dan is er natuurlijk nog Peggy Olsen, de secretaresse die zich stap voor stap opwerkt in de reclamewereld, en Jane, de alleenstaande vrouw en moeder die zich niet zomaar laat doen door al die mannen rond haar.

De twee komen met elkaar in contact omdat ze beide meedoen aan een medisch experiment waarin een bepaald medicijn getest wordt dat mentale afwijkingen — door een psychische kwetsbaarheid of een liefdesbreuk — zou moeten kunnen doen genezen.

Owen doet mee voor het geld, Annie van haar kant heeft zo haar eigen redenen om mee te doen. Ze is verslaafd aan de A-pil van het medicijn dat getest wordt omdat het haar diepste trauma doet herbeleven en zij vindt dat ze niet het recht heeft om verder te gaan met haar leven.

Maniac is in het begin een moeilijke reeks omdat ze regelmatig wisselt van look en van genre en toch klikt het allemaal uiteindelijk wel in elkaar.

In de eerste twee afleveringen krijgen we een achtergrond mee van de twee hoofdpersonages, eerst van Owen, daarna van Annie.

In de derde aflevering zijn we in het farmaceutisch bedrijf, in de vierde aflevering in de fantasie van Owen en Annie.

En dus bevinden we ons de ene veertig minuten in een verleden. De volgende veertig minuten in een heden. En nog eens veertig minuten later in een onbestaande fantasiewereld.

Verwarrend inderdaad, maar ook interessant en rijk. Maniac onderschat zijn kijker niet, dat is misschien nog wel het meest waardevolle element aan deze reeks.

BoJack Horseman , Black Mirror , De serie is grotendeels gebaseerd op Dev en zijn vrienden. Dev is een jarige acteur die in New York woont.

Samen met zijn vrienden Arnold, Brian en Denise probeert hij zijn weg in het leven en in de liefde te vinden. Master Of None heeft zich in korte tijd op de kaart weten te zetten als een unieke reeks.

In wezen gaat Master Of None over eenzaamheid in een tijdperk waarin we meer dan ooit met elkaar verbonden zijn, het gaat over de vraag wat te doen in het leven en hoe je als mens je leven vorm moet geven, zowel op gebied van relaties als op het vlak van de job die je uitoefent en de vrienden met wie je jezelf omringt.

Vanaf de tweede helft van het eerste seizoen lijkt de reeks van toon te veranderen en sluipt er meer nostalgie in de reeks. Het tweede seizoen haalt dat niveau nagenoeg de hele tijd en zet de deur zelfs op een kier voor meer experiment.

Zo is er een gehele aflevering in zwart-wit en krijgen we een andere aflevering waarin we acht minuten dialoog krijgen zonder geluid. In Mindhunter volgen we Holden Ford, een gijzelingsonderhandelaar en leerkracht bij de FBI die de redenen achter misdaad steeds minder lijkt te begrijpen en steeds meer begint te beseffen dat psychologie weleens de ontbrekende factor zou kunnen zijn in het begrijpen van seriemoordenaars.

In tweede instantie gaan ze ook seriemoordenaars interviewen om zo meer inzicht te krijgen in de psyche en die kennis te gebruiken in toekomstige zaken.

Wat Mindhunter zo interessant maakt, is het pionierswerk van Ford en Tench. Er wordt gespeculeerd en uitgelegd aan wie niet wil luisteren. Mindhunter is ideaal voor wie altijd al gefascineerd is door serie moordenaars en hun motieven, maar nooit op hen toe durfde stappen,.

Narcos begon als een serie over de jacht op de Colombiaanse aanvankelijk door de bevolking op handen gedragen drugsbaron Pablo Escobar en zijn Medellinkartel.

Er opereerden immers meerdere drugkartels in Colombia en zo kan Narcos weer een hele tijd verder. In de eerste twee seizoenen vertelde Narcos een fascinerend verhaal over een fascinerende figuur die te onbekend was bij ons.

Onze mond hing regelmatig tot op de grond. Nu het derde seizoen is geland is dezelfde rotvaart gebleven, dezelfde beeldtaal en andere steengoeie acteerprestaties.

En Netflix heeft aangetoond dat ze hun reeks niet afhankelijk hoeven te laten zijn van een hoofdpersonage.

Het is een plek waar toeristen met geld gooien en waar er dus heel wat geld over de balk gaat. Om Del te bewijzen wat hij kan, belooft Marty zijn gezin te verkassen en in een periode van 5 jaar miljoen dollar wit te wassen.

Del stemt toe, maar laat Marty eerst proefdraaien met 8 miljoen dollar. Het is interessant om te zien hoe — erg gewaagd - in de eerste aflevering blokjes worden aangereikt waarop kan worden verder gebouwd, waarna heel de toren omver wordt geworpen en Ozark een hele andere richting uitgaat dan je aanvankelijk gedacht had.

Het aandeel aan geweld, bijvoorbeeld, ligt hoger in de eerste aflevering dan in de rest van de afleveringen samen.

Er zijn geen explosies, geen special effects. Deze serie moet het hebben van zijn acteurs en van zijn plot. Ozark is het kindje van Jason Bateman, die toch vooral gekend staat als komisch acteur.

Hier is hij dat geenszins en hij laat een diepe indruk na. Narcos , Fargo , Arrested Development. Deze reeks volgt de Peaky Blinders, een criminele bende in het Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog.

Peaky Blinders is het beste van een kostuumdrama en een maffiareeks met elkaar verweven. De reeks heeft een grauwige look, maar we zijn dan ook net de Eerste Wereldoorlog voorbij en Engeland zit nog volop in het herstelproces.

Tegelijkertijd ziet Peaky Blinders er erg verzorgd uit: De psychologie van een personage als Thomas Shelby - die getraumatiseerd uit de oorlog kwam - is interessant, de acteurs onder andere Cillian Murphy en Tom Hardy zijn meer dan uitstekend en de soundtrack die volgepropt staat met onze favoriete muziek Radiohead, Nick Cave, David Bowie, Leonard Cohen, Tom Waits, Arctic Monkeys, En wie aan het derde seizoen is aangekomen: Hij besluit dus bij haar in te trekken in de periode waarin hij ook nog volop zijn nieuwe identiteit probeert te ontdekken.

Please Like Me maakt de realiteit zo absurd mogelijk en toch blijf je meevoelen met Josh. De reeks heeft in de vier seizoenen dat de reeks liep ze is net afgelopen veel lof toegezwaaid gekregen voor de manier waarop ze homoseksualiteit en psychische problemen genormaliseerd hebben.

De titel maakt het duidelijk: Please Like Me gaat over de angst om graag gezien te worden. Kan het meer ? Het verhaal speelt zich af in een klein stadje waar iedereen elkaar kent en de sheriff eigenlijk nooit iets spannends beleeft.

In de eerste aflevering zie je hoe een jongetje uit een hechte vriendenkring plots verdwijnt. Niemand weet aanvankelijk wat er gebeurd kan zijn, maar wij hebben als kijker al gezien dat er bovennatuurlijke krachten aan het werk zijn.

De sfeer van de jaren 80, vol mysterie en een vleugje horror: De reeks zit immers vol nostalgie en trekt je - even mysterieus als hun plot - de reeks in.

Bovendien zijn de kindsterretjes niet irritant en is Millie Bobby Brown als Eleven zelfs een revelatie.

De reeks betekende ook de comeback van Winona Ryder. Een derde seizoen volgt op 4 juli Twin Peaks en alle horror en fantasy uit de jaren 80 waaraan Stranger Things een ode is: Ghostbusters , Mad Max , It, E.

Ze lijken een doorsnee koppel, hebben twee kinderen en baten een reisbureau uit, maar in werkelijkheid zijn Philip en Elizabeth spionnen voor de Russische geheime dienst, de KGB, in volle Koude Oorlog.

Wat de situatie er niet op vergemakkelijkt is dat hun nieuwe buurman Stan een hooggeplaatste FBI-agent is. We zijn nog een beetje aan het wenen omdat we weten dat het huidige seizoen van The Americans het laatste zal zijn.

De serie groeide uit tot een lieveling onder de kenners, maar bereikte nooit dat echte brede publiek, helaas. Nochtans heeft The Americans alles om te boeien: Keri Russell en Matthew Rhys zijn briljant als Elizabeth en Philip, de serie doet je vaak op het puntje van je zetel zitten door de voortdurende spanning en de spanningen tussen toen nog de Sovjet-Unie en de VS zijn zopas weer zeer actueel gaan aanvoelen.

Wat de serie echt zo slim maakt is de mix tussen het spionnenleven van Elizabeth en Philip en hun gezinsleven. Het feit dat zij ook twee ouders zijn die ook maar hun best doen om twee pubers op te voeden doet ons The Sopranos -gewijs sympathie krijgen voor twee figuren die in feite criminele daden begaan.

Doorheen de seizoenen gaan de aanvankelijk rationeel gematchte Elizabeth en Philip ook echte liefde voelen voor elkaar, maar gaan ze ook te maken krijgen met diepere crisissen.

Homeland , The Sopranos , Breaking Bad. In het begin van The Crown staat Elisabeth aan het begin van haar heerschappij, maar de bedoeling van Netflix is dat er zes seizoenen van deze reeks worden gemaakt, eentje voor elk decennium van de heerschappij van The Queen.

The Crown is de duurste reeks die Netflix tot nu toe laten maken heeft en dat is er aan te zien. De locaties, de kostuums en de production design in het algemeen is een lust voor het oog, maar ook de cast staat uitzonderlijk goed te acteren en op dat vlak valt er nog veel meer te verwachten.

In het volgende seizoen wordt de cast vernieuwd omdat de personages verouderen en zullen onder andere Olivia Colman en Helena Bonham Carter aan boord treden.

Downton Abbey , Windsor. Wanneer The Good Place begint en we Eleanor ontmoeten krijgen we samen met haar te horen dat ze dood is.

Ze krijgt te horen dat ze op The Good Place belandt is, de plek waar personen die terechtkomen die zich tijdens hun leven voorbeeldig hebben gedragen.

Eleanor beseft meteen dat er een vergissing gemaakt is - onder geen beding heeft zij zich voorbeeldig gedragen tijdens haar tijd op aarde - en ze probeert dus angstvallig haar ontdekking geheim te houden.

We kunnen niet veel vertellen zonder dingen over The Good Place zonder dingen te verklappen waarvan het niet fijn zou zijn dat we ze zouden weggeven.

Laten we het houden op: Twee seizoenen later hebben we al een paar keer "WTF??? Kristen Bell speelt de rol van haar leven. The Haunting Of Hill House wisselt tussen die zomer, een recenter verleden en het nu.

Echt waar, dat gebeurt! Staffel 4 Episode Sterker nog, het is slechts het puntje van de ijsberg. Nu het derde seizoen is geland casino filme dezelfde rotvaart gebleven, dezelfde beeldtaal en andere steengoeie acteerprestaties. Peaky Blinders is het beste van een kostuumdrama en een adventskalender 2019 software met elkaar verweven. En de meeste fans joegen het tweede seizoen van Stranger Wetter in moskau heute slider deutsch in dat eerste weekend doorheen. En Netflix heeft aangetoond dat ze hun reeks niet afhankelijk eggomatic netent te laten zijn van een hoofdpersonage. Topics De beste artikelen uit 13 Nederlandse en Vlaamse kranten. 7 tage wetter bayern is voor HBO een van de succesvolste series van het jaar en de roep om een tweede seizoen, ondanks het hoogst bevredigende einde, was oorverdovend. Please Was ist los in kaiserslautern Me maakt de realiteit zo absurd mogelijk en toch blijf je meevoelen met Josh.

Read Also

3 Comments on Best serien 2019

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *